Радник растужио испуњено Билино Поље и након пенала избацио Челик из Купа БиХ :: Semberija INFO ::

 

Радник растужио испуњено Билино Поље и након пенала избацио Челик из Купа БиХ


Фудбалери Радника из Бијељине након бољег извођења пенала против Челика пласирали су се у четвртфинале Купа Босне и Херцеговине. Резултат је након регуларних 90 минута гласио 0:0.

Прву велику шансу на мечу имали су гости из Бијељине у 16. минути и то с три покушаја према голу Челика, но голман Дурмо је два пута одлично реаговао након удараца Ристића и Максимовића, након чега је Малетић шутирао поред гола.

Челик је у 35. минути могао доћи у водство, али је Дурмиш мало закаснио на другој стативи да лопту поспреми у мрежу, па се на полувријеме отишло без погодака.

Могао је Челик и у 55. минути до водства, али тада Шијеркић није успио постићи гол, као и седам минута након тога када још једном Шијеркић и Међусељац нису успјели погодити. Најбољу шансу за мечу за Челик је имао Карић, али његов ударац у 86. минути је зауставила статива.

Када је меч завршен без погодака, било је јасно да ће путник у четвртфинале бити одлучен након пенала, а ту су више среће имали играчи Радника који су прошли даље.

Трагичари Челика су били Жуно и Зукић, њима је голман Радника Лакић одбранио два пенала, док су сви играчи гостујућег тима из Бијељине били прецизни и занимљиво, сви су шутирали у десну страну гола.

Што се тиче Купа БиХ, пласман у четвртфинале раније су избориле екипе Зрињског, Вележа, Жељезничара, Звијезде из Градачца, Рудара из Приједора и Слоге Меридиан из Добоја.

Посљедњи путник ће бити одлучен након дуела између Широког Бријега и Тузла Ситија, а он се игра у термину од 18:30 сати.

klix.ba