Одржана комеморација Синиши Михајловићу :: Semberija INFO ::

 

Одржана комеморација Синиши Михајловићу


У медија центру стадиона “Рајко Митић” одржана је комеморација Синиши Михајловићу, великану српског фудбала који је у петак преминуо у 54. години живота послије тешке борбе са леукемијом.

Комеморација је почела минутом ћутања.

На стадиону Црвене звезде окупиле су се легенде српског фудбала и спорта, а поред челника црвено-бијелих и Михајловићевих бивших саиграча били су присутни и прослављени фудбалери Партизана.

Комеморација је завршена уз мелодију пјесме “Што те нема”. 

Светозар Мијаиловић: Михајловић је био храст са жилама дубоко у историји Црвене звезде

Предсједник Црвене звезде Светозар Мијаиловић рекао је да се тешко налазе ријечи којима би се опростили од Синише јер су оне блиједе да би се исказало све што је било.

- Бројне насловне стране новина, бројне изјаве и емисије на телевизији посвећене су њему. Ово заслужује само посебан човјек и спортиста, човјек којег су вољели и који је волио, тај човјек је наш Синиша - рекао је Мијаиловић.

Својом игром, головима и личношћу помогао је, истиче, Звезди да 1991. године освоји два највреднија трофеја клупског фудбала.

- Драги Синиша, болест те је прерано отела од нас, поносни смо што смо те имали у Звезди. Синиша Михајловић био је храст који је све своје жиле пустио дубоко у историју Црвене звезде. Храстове сијеку, али жиле остају - поручио је Мијаиловић.


Глас Српске