Судија који је хапшен са старлетама у Бијељини данас суди Месију и саиграчима у Катару :: Semberija INFO ::

 

Судија који је хапшен са старлетама у Бијељини данас суди Месију и саиграчима у Катару


ДОХА - Репрезентација Аргентине данас стартује на Свјетском првенству у Катару утакмицом против Саудијске Арабије (11 сати), а за главног судију утакмице одређен је словеначки арбитар Славко Винчић (42).

Он је овдашњој јавности познат и због хапшења које се десило крајем маја 2020. године. Винчић је тада био један од гостију на приватној забави организованој у околини Бијељине на коју су позване и старлете из Србије.

Долазак дјевојака организовала је Тијана Максимовић (28), позната као Тијана Ајфон, која је лани осуђена је у Суду БиХ на годину затвора због међународног навођења на проституцију. Oна је, како се наводи у оптужници, дјевојке довела из Београда у Бијељину, гдје су на приватној забави пружале сексуалне услуге за 500 евра. Дјевојке је довела за вријеме ограничења кретања због пандемије вируса корона илегално  чамцем преко ријеке Саве

У великој акцији полиције ухапшено је чак 36 особа, од којих су неке одмах пуштене, што је био случај и с Винчићем који је за медије у Словенији објаснио причу из свог угла.

-Након састанка с пословним партнерима позвани смо на један ранч да прославимо, и одазвали смо се позиву. Било је четрдесетак људи, скоро никог од њих нисам познавао. Након полицијске рације одведени смо на информативни разговор, гдје сам објаснио да уопште не знам те људе и након тога су ме пустили тако да сам се могао вратити кући у Словенију - рекао је Винчић тада у разговору за словеначки портал 24ур.цом.

Оовај инцидент није никако утицао на његову каријеру па је током претходне двије године перспективни судија добијао све веће поштовање УЕФА и ФИФА.


Глас Српске