Костић и Јовић изрешетали "швабе", Лига шампиона је тако близу! :: Semberija INFO ::

 

Костић и Јовић изрешетали "швабе", Лига шампиона је тако близу!


Фудбалери Ајнтрахта из Франкфурта савладали су екипу Штутгарта у 27. колу Бундеслиге. Сва три гола у победи свог тима дела су Српских репрезентативаца Филипа Костића и Луке Јовића

Уме Јовић, али уме и Костић. Српски везиста успео је да, буквално сам, реши питање победника у мечу са "швабама" и донесе својој екипи победу вредну позиције која води у Лигу шампиона.

На први гол чекало се до 45. минута. Одлично је испратио Костић акцију своје екипе и након изблокираног покушаја Луке Јовића дошао до лопте, а онда на одличан начин савладао гостујућег голама за 1:0. Међутим, ту није био крај сурове доминације Срба.

Поново је Костић био у главној улози у 64. минуту када је искористио асистенцију Хрвата Анте Ребића и потврдио одличну партију са два гола. На листи стрелаца придружио му се и незаустављиви Лука Јовић који је на шест минута до краја меча дошао до 16. гола у Бундеслиги ове сезоне и наставио терор над противничким голманима комплетиравши "српски" шут у Ајнтрахту.

Овом победом, Ајнтрахт је престигао Борусију из Менхенгладбаха на четвртој позицији и сада им следи велика борба у нарендих седам мечева, како би осигурали пролаз у групну фазу Лиге шампиона.

Информер