Наташа успјешно оперисана: Опоравак зависи и од наше помоћи :: Semberija INFO ::

 

Наташа успјешно оперисана: Опоравак зависи и од наше помоћи


Млада Наташа Ћејић из Лакташа, која се дуго бори са озбиљним здравственим проблемима, поново треба помоћ. Иако је прошлог мјесеца успјешно по пети пут оперисана у Београду, здравствено стање јој се поново закомпликовало, а лијечење мора да настави.

“Свака борба у животу оставља по једну рану, а свака у себи крије неку причу. Причу која каже: “Преживјела сам и ово 5x” – навела је Наташа на свом Фејсбук профилу.

Због специфичних здравствених проблема, Наташа се лијечи у Београду, а, како каже, само један преглед кошта 200 марака. Да би отишла на преглед мора да изнајми ауто, а само за специјалну исхрану треба 400 КМ за мјесец дана.

“Посљедње двије операције тумора испод ребара биле су у мају и јулу. Промјене су се поново појавиле. Требам да обавим преглед неуролога, гастроентеролога, ендокринолога и хирурга, а затим слиједе терапије”, каже Наташа.

Ова млада дјевојка се лијечила и од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлића материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме, а одстранила је и жучну кесу.

Они који су у прилици, новац за њено лијечење могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

(Бањалука.нет)