Отац је довезао трактором на матуру: Нема чега да ме буде срамота :: Semberija INFO ::

 

Отац је довезао трактором на матуру: Нема чега да ме буде срамота


Foto: Facebook
На Тргу партизана у Ужицу јуче нико није остао равнодушан јер је свим присутнима једна девојка изазвала различите реакције - на своју малу матуру дошла је Тијана Марковић, али то не би било ништа необично да није искочила из трактора.

Данас су центром Ужица продефиловали мали матуранти из ОШ "Миодраг Миловановић Луне" коју похађају дјеца из села Каран, Рибашевина и Луново Село. Међутим, шоу је украла малена Тијана Марковић коју је тата довезовао тарктором што је изазвало изненађење, како пролазника тако и школских другара.

Трактор се зауставља, врата јој отвара тата, а из њега искаче прелијепа Тијана у зеленој хаљини и са широким осмјехом на лицу. Тата је прати у стопу и не скрива срећу и понос због своје мјезимице, што се види на његовом лицу.

"Не знам како је тати пала ова идеја на памет, али сам се сложила. Планирам да упишем техничко и графичко цртање. Другари су се смијали, али мене није било срамота, нема чега да ме буде срамота, ја сам са сјела", поручује Тијана кроз осмјех.

Испод видеа само су се низали коментари похвале за ову матуранткињу, али и њеног тату.

"Велико браво за Тијану и за тату. Оригинална идеја дивних људи који поносно репрезентују оно чиме се баве".

"Тај трактор је одхранио и вреди више од многих аутомобила, а верујем да имају и ауто и кућу и имање, на којем сви вредно раде и живе здравим животом и тако и васпитавају своју децу. Да нам је више таквих породица сви би цветали. Ово је за понос, а за срамоту су они који се стиде родитеља и хлеба којим су одхрањени"

"Браво, лутко лепа. Јединствена и уникатна, а поштујес своју традицију и порекло. Пуно среће лутко и остани тако јединствена",  поручили су јој у коментарима.

(Независне)