ШАРОВИЋ: ГОСПОДИНЕ ДОДИК, ВИ СТЕ НАЈВЕЋИ КРАДЉИВАЦ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: ГОСПОДИНЕ ДОДИК, ВИ СТЕ НАЈВЕЋИ КРАДЉИВАЦ ИЗБОРНЕ ВОЉЕ


Не плашите грађане са својим страховима јер Ваши страхови нису страхови народа. Овај меморандум служи да се кроз техничку подршку помогне рад Централне изборне комисије БиХ. Циљ је да се ухвате лопови изборне воље народа, а Ви сте највећи крадљивац изборне воље све ове године – истакао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић у обраћању посланицима Народне скупштине РС.
 
„Не обмањујте јавност и не плашите нас Американцима са којима сте ви годинама сарађивали. Свима су, па ваљда и вама, у интересу поштени и фер избори“ – поручио је Шаровић Милорада Додику.
 
Шаровић је нагласио да је Додик у ранијим кампањама злоупотребљавао јавне интересе за своје партијске интересе и као примјере навео пријетње радницима у Гацку, студентима на Јахорини и пензионерима ако се на гласа за СНСД.
 
„Омогућити техничку подршку за откривање превара и крађа је у интересу правде и свих грађана. То је прави витални национални интерес Републике Српске. Престаните обмањивати народ“ – нагласио је Шаровић.
 
Он је казао да организација због које је Додик позвао на витални интерес сарађивала је са СНСД-ом на сваким изборима све ове године.
 
„Гдје се сад сјетиште виталног националног интереса? Крадете и у изборном процесу али и након изборног процеса куповином папака и тако владате све ове године. Предлажем се да се ослободите папака и куповине на политичкој пијаци и тек тада Република Српска може да има свијетлу будућност“ – закључио је Шаровић.