Ања Петровић: Република Српска буде по којој зна који пут понижена :: Semberija INFO ::

 

Ања Петровић: Република Српска буде по којој зна који пут понижена


"Посјете лажних вијетнамских инвеститора, позивница Додику на журку након Трампове инаугурације коју су покушали представити као позив на инаугурацију, селфи фотографија из публике на истој инаугурацији на коју је тадашња премијерка Жељка Цвијановић тврдила да је званично позвана, представништво Републике Српске у Израелу које се безуспјешно тражи по интернету, а плаћа из наших џепова, разни мешетари и смутљивци чије боравке и нерад у Вашингтону, Москви и другим градовима плаћамо да наводно воде представништва Републике Српске, црне листе на којима су се функционери владајућег СНСД-а нашли због корупције... то су само неке од срамота на међународном плану која су Републици Српској приуштили Додик, Цвијановићева и њихови сарадници", каже Ања Петровић, портпарол ПДП-а.
 
"С једне стране имамо њихове потезе, а с друге једну Бисеру Турковић за чије је именовање гласао СНСД и која је званично министар иностраних послова БиХ, а суштински лобиста екстремног крила СДА и других радикалних центара. Потпуно је јасно да су овакви потези Додика и његове странке довели Републику Српску у никада лошији положај на међународном плану", додаје Петровићева.
 
"Као шлаг на торту брукања која нам редовно приређују долази хапшење контрoверзног Стива Бенона због преваре од више десетина милиона долара, а с којим је Жељка Цвијановић састајала након чак што га је амерички предсједник Трамп отјерао из свог окружења. У њиховом маниру, то су покушали представити као још један у низу њима својствених 'успјеха' на међународном плану, али као што то обично бива када се они баве међународном сарадњом и дипломатијом, Република Српска буде по којој зна који пут понижена. Када узмемо у обзир кога су све слали да представља Републику Српску, с каквим особама су се састајали и договарали сарадње, у случају Додика и Цвијановићеве важи она стара изрека - сличан се сличном радује", закључује Петровићева.
 
.
Информативна служба ПДП-а