СНСД Бијељина: Одлична сарадња са медијима :: Semberija INFO ::

 

СНСД Бијељина: Одлична сарадња са медијима


Градски одбор СНСД-а Бијељина је имао одличну сарадњу са медијима током 2018. године, а новинари су рад овог одбора пратили објективно и професионално, речено је на пријему за новинаре, који је одржан у хотелу “Дрина”.

Предсједник ГО СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић је нагласио да је ова година за СНСД била врло успјешна. 
-Остварили смо сјајан резултат на општим изборима у Бијељини и побиједили за три од четири могућа нивоа власти, а у години пред нама сигуран сам да ћемо знати препознати све потребе грађана”, рекао је Ћорић. Он је оцијенио и да је политичка ситуација у Бијељини промијењена и више усмјерена на заједнички интерес грађана умјесто на сукобе.

-Ми смо ти који покушавамо да промијенимо политику овдје у Бијељини и чини ми се да смо у томе успјели, да то више није политика никаквих сукоба, него политика заједничких интереса и окупљања око заједничких интереса, са намјером да сви заједно радимо најбоље за наш град”, рекао је Ћорић. Према његовим ријечима, СНСД као тренутна опозиција у Бијељини, треба да критикује оно што није добро, али и да обезбиједи подршку републичке власти за бољи живот у Семберији.
 
- Сад када имамо значајнији капацитет у Народној скупштини Републике Српске сигурно ћемо успјети да многе ствари промијенимо, да убрзамо пројекте у Бијељини који су у току и да донесемо неке нове пројекте који су важни за наш град”, поручио је Ћорић. 

​О.С.