КОД 123 ОСОБЕ У РС ПОТВРЂЕНО ЈЕ ПРИСУСТВО ВИРУСА КОРОНА :: Semberija INFO ::

 

КОД 123 ОСОБЕ У РС ПОТВРЂЕНО ЈЕ ПРИСУСТВО ВИРУСА КОРОНА


Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској нови вирус корона потврђен је код 123 особе. Ради се о 68 мушких и 55 женских особа, од којих је 24 млађе, 84 средње и 15 особа старије животне доби.
 
Према мјесту пребивалишта 22 особе су из Бања Луке, 13 особа је из Прњавора, девет из Бијељине, осам особа је из Требиња, седам из Вишеграда, шест из Добоја, пет је из Источног Новог Сарајева, по четири особе су из Кнежева, Лакташа, Модриче, Мркоњић Града и Билеће, по три особе су из Зворника, Лопара, Љубиња, Приједора, Рибника и Рогатице, по двије из Братунца, Котор Вароша, Фоче и Шамца и по једна особа је из Градишке, Источне Илиџе, Козарске Дубице, Костајнице, Сребренице, Угљевика и Шековића.
 
У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је пет смртних случајева код којих је потврђено присуство новог вируса корона.
 
До сада је у Републици Српској потврђено 4.842 случаја вируса корона, а преминуло је укупно 169 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

Семберија инфо