СИПА ЗБОГ ДРОГЕ НА ПОДРУЧЈУ УНСКО-САНСКОГ КАНТОНА УХАПСИЛА ТРИ ОСОБЕ :: Semberija INFO ::

 

СИПА ЗБОГ ДРОГЕ НА ПОДРУЧЈУ УНСКО-САНСКОГ КАНТОНА УХАПСИЛА ТРИ ОСОБЕ


Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) на подручју Унско-санског кантона провели оперативну акцију кодног назива “Рубин” и том приликом ухапсили три особе због постојања основа сумње да су починила кривично дјело “Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога”.
 
Поступајући по наредби Кантоналног суда у Бихаћу и Кантоналног тужилаштва Унско-санског кантона, полицијски службеници СИПА  претресли су стамбене објекте, покретне ствари и особе на четири локације у Великој Кладуши и Цазину и том приликом открили и привремено одузели мобилне телефоне, вагу, опрему за паковање и конзумирање наркотика, одређену количину новца, један снимач ДВР, један хард диск и око 150 грама непознате материје која својим изгледом и структуром асоцира на опојне дроге хероин и кокаин, пише Клиx.

Ухапшене особе ће након криминалистичке обраде бити предата Кантоналном тужилаштву Унско-санског кантона на даље поступање.

Горе наведене активности реализоване су у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона и Граничне полиције БиХ.

(српскаинфо.цом)