VI ПОСЛОВНИ ФОРУМ МЕНАЏЕРА ОДРЖАВА СЕ 25.-26. МАРТА У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

VI ПОСЛОВНИ ФОРУМ МЕНАЏЕРА ОДРЖАВА СЕ 25.-26. МАРТА У БИЈЕЉИНИ


Центар за едукацију Про Едука  (Pro Educa) организује VI Пословни форум менаџера 2020, jедан од највећих пословних догађаја у Босни и Херцеговини

Резервишите датуме: 25.-26. март

Форум ће се одржати у Етно селу „Станишићи“.



Циљ Форума јесте пружање директне подршке управљачком кадру кроз едукацију, презентацију и промоцију нових трендова и кретања, те увезивање најспособнијих менаџера из региона. Савремени менаџмент искључује импровизацију било које врсте, а претпоставља примјену интердисциплинарног знања, због чега је важно улагати у едукацију и развој.

Имаћете прилику да слушате квалитетна и актуелна предавања признатих предавача и менаџера из земље и региона на теме:

–          Мотивација и ангажованост запосленика

–          Организациона култура

–          Лидерство 3.0

–          Демографија вс. Економија

–          Радионице и панел дискусије

Један од великих изазова за пословање у нашој земљи, тренутно представља демографска слика друштва и миграције радно способног становништва. Одговоре на питања какве посљедице ће се јавити или су се већ појавиле у економији, као посљедица одласка из земље стручних и младих људи и на који начин се можемо ухватити у коштац са овим проблемом, тражићемо на Форуму. Како селектовати, мотивисати и ангажовати запсоленике је највећи изазов који стоји пред менаџерима у приватном и јавном сектору.

Надамо се да ћете својим активним присуством најважнијем пословном догађају године дати допринос подизању свијести о важности квалитетног и стручног менаџерског кадра, те ефикасног и ефективног начина управљања за развој и перспективе цјелокупне привреде друштва у којем живимо и послујемо.

Прочитајте неке од коментара учесника прошлогодишњег Форума:

„Форум је јако добра прилика за сусрете, за разговоре, за отворени дијалог између доносилаца одлука и привредника. Сматрам да је дошло вријеме коначно у Босни и Херцеговини да се мало гласније чује глас  привреде и да се у коначници уважавају препоруке које долазе из приватног сектора.“ – Бранимир Муиџа, предсједник Вијећа страних страних инвеститора у БиХ.

„Вруће теме, сјајни учесници и прилике за склапање пословних договора, фантастична атмосфера су прве асоцијације које имам када помислим на Форум. Овај пословни догађај сматрам за један од најзначајнијих у региону на нивоу догађаја светске класе!“ – Драгана Ђермановић, консултант из области дигиталне трансформације.

Цијене котизације и образац за пријаве можете пронаћи на  linku.