СТАНИЋ: МИЛОРАДЕ, ПРИЧАЋЕМО КАД ДЈЕЦА ПОГИНУЛИХ БОРАЦА БУДУ ИМАЛИ ШТО И ТВОЈ СИН :: Semberija INFO ::

 

СТАНИЋ: МИЛОРАДЕ, ПРИЧАЋЕМО КАД ДЈЕЦА ПОГИНУЛИХ БОРАЦА БУДУ ИМАЛИ ШТО И ТВОЈ СИН


Шеф Клуба посланика СДС Миладин Станић је поручио да је спреман да разговара у четири око са Додиком тек када свако дијете погинулог борца добије земљишта од Републике Српске онолико колико је наводно добио Додиков син.

– Ова власт је покрала двије милијарде пара РС. Пристајем да идем на дуел са ким год хоћете. О томе хоћемо да имамо јединствен став. Престаните красти и упропаштавати РС – рекао је Станић.

Шеф Клуба посланика СДС Миладин Станић казао је да подржава јединство партија из РС у Сарајеву, али да СНСД заговара јединство само када њима треба.

– Сада је Додик држао причу како смо безначајни, а није га срамота да сваки пут купи посланике, сада су ти папци главни фактор код њега. Зар мислите да ми нисмо тога свјесни. Када ћемо то исправити? Јединство мора да буде искрено.

Станић је казао да овдје имамо два витална интереса: један шарлатански и други који је прихватљив.

- Шарлатански ми личи на ону причу кад смо имали Сенада Братића који је поднио оставку, а ми расправљамо о његовој смјени. Хоћете да будемо јединствени, а Ђукановић је отказао долазак у БиХ. Предлажем повлачење првог виталног интереса и онда смо спремни на договор. Други витални интерес би могао да буде прихватљив, образложења су чак коректна. Мислим да је РС заузела исправан став према мигрантима, не можемо да примимо мигранте. Фронтекст нам није потребан, то је шире питање, нека их ставе у Грчку и Бугарску – предложио је Станић.

sdsrs.com