Гренел остаје задужен за дијалог Београда и Приштине :: Semberija INFO ::

 

Гренел остаје задужен за дијалог Београда и Приштине


Председник Трамп има поптуно поверење да ће Гренел обављати посао на најпрофесионалнији начин, наведено је на сајту Беле куће

Ричард Гренел, који је именован за вршиоца дужности шефа Националне обавештајне службе САД, наставиће истовремено да обавља и функцију специјаног изасланика председника Доналда Трампа за преговоре Београда и Приштине, рекао је за Тањуг портпарол Гренела Дик Kастин.

- Можемо да потврдимо да ће амбасадор Гренел наставити да обавља дужност амбасадора САД у Немачкој, као и специјалног изасланика председника Доналда Трама за мировне преговоре Србије и Kосова и сада вршиоца дружности директора Националне обавештајне службе - рекао је Тањугу портпарол Гренела Дик Kастин.

Председник Трамп има потпуно поверење да ће Гренел обављати посао на најпрофесионалнији начин, наведено је на сајту Беле куће.

У управо објављеном саопштењу наведено је да амбасадор Гренел има велико искуство у раду са службама безбедности и на бројним додатним позицијама укључујући и место специјаног изасланика за преговоре Србије и Kосова и као портпарол САД у УН.

- Посвећен је ванполитичком и ванпартијском присутпу и као челник свих обавештајних агенција САД, од којих зависи безбедност и сигруност земље - наводи се на сајту Беле куће.

(Телеграф.рс)