ДАНАС У БИЈЕЉИНИ ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО :: Semberija INFO ::

 

ДАНАС У БИЈЕЉИНИ ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО


У Републици Српској прије подне претежно до потпуно облачно и свјежије, пролазно током дана на сјеверу, а поподне на истоку, југоистоку и југу с краткотрајном кишом. У планинама са провијавањем снијега. Поподне и према вечери суво уз смањење облачности. У Бијељини је у 7 часова измјерено 5 степени Целзијусових, а највиша дневна температура ваздуха до 12 степени.

Око поднева постојаће услови за кишу у централном појасу и на истоку, на југу са краћим пљуском, те по неку пахуљу снијега у планинама на истоку. У осталим предјелима облачно и суво.
 
Касније послијеподне раслојавање и смањење облачности од сјеверозапада, запада преко југозапада до југа, тако да ће у тим предјелима бити и сунчаног времена и сунчаних интервала. Од централих предјела на исток остаје претежно облачно, те и даље уз могућност мјестимичних и слабих падавина на крајњем истоку уз ријеку Дрину.
 
Вјетар слаб до умјерен претежно западни и сјеверозападни, послијеподне у скретању на источни и југоисточни. На југу послеподне и увече слаба до умјерена бура.