ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПДП-а У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПДП-а У БИЈЕЉИНИ


За Партију демократског прогреса апсолутно је забрињавајући састанак градонечелника Миће Мићића са српским чланом предсједништва БиХ Милорадом додиком, премијером Радованом Вишковићем и делегацијом СНСД-а у Лакташима, јер нисмо имали информацију да ће доћи до састанка”, рекао је потпредсједник ПДП-а Славиша Марковић на ванредној конференцији за новинаре, додавши да је разлог сазивања ванредне конференције управо синошњи састанак у Лакташима.

-О тим састанцима нисмо били упознати и тражићемо појашњење о свим таквим активностима. С друге стране, синоћ је објављено и саопштење да су биле теме о инфрастркуктури, а ко о озбиљним темама разговара навече у хотелу”, рекао је Марковић додавши да је према одређеним информацијама, сличних састанака било више, још од половине децембра до данас, а да је састанака било и током протеклих избора. 

-Испостави ли се тачним да је на састанку између градоначелника Мићића и лидера СНСД-а Милорада Додика било ријечи о позицијама, на све то нећемо остати мирни и адекватно ћемо одговорити”, рекао је Марковић додавши да све ово ствара велико неповјерење између СДС-а и ПДП-а.

- Зато ћемо већ сутра тражити разговор са градоначелником, а након тога ћемо адекватно и реаговати“, најавио је Марковић.

​Семберија ИНФО - О. Стјепановић