САВИЋ: ГРАДИМО НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ МЛАДИХ ЛИДЕРА КРОЗ ПОЛИТИЧКУ АКАДЕМИЈУ :: Semberija INFO ::

 

САВИЋ: ГРАДИМО НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ МЛАДИХ ЛИДЕРА КРОЗ ПОЛИТИЧКУ АКАДЕМИЈУ


Политичка академија СДС пружа младима знања која им могу бити од користи у дјеловању у њиховим општинским одборима и очекујемо да ова генерација може да сазре у генерацију нових лидера и људи који ће сутра предводити СДС и Републику Српску – истакао је замјеник предсједника СДС Радо Савић на отварању трећег модула Политичке академије СДС данас у Источном Сарајеву.
 
„Српска демократска странка је због едукације младих установила и програм Политичке академије СДС и ево данас 50 полазника Политичке академије учи и расправља о политилком систему, о изборном прооцесу о кампањи о битним стварима за функционисање странке са циљем да заједно на крају дођемо до бољег и праведнијег друштва“ – казао је Радо Савић.
 
Савић је казао да знања која ће стећи млади људи кроз програм Политичке академије СДС важно је примјенити у у наредном периоду и раду странке пред локалне изборе.
 
„Готово 300 младих људи је до сада прошло кроз едукације Политичке академије СДС у периоду од 8 година постојања и ово се показао као један добар примјер рада са младима“ – закључио је замјеник предсједника СДС Радо Савић.