Туга за малом Данком ујединила регион :: Semberija INFO ::

 

Туга за малом Данком ујединила регион


Foto: Bor Info
Нестанак и трагична смрт малене Данке Илић ујединио је људе из свих земаља Балкана и Европе.

“Још првих дана велике групе људи хтјеле су да дођу до Бора и помогну у тражењу дјевојчице. Једна таква била је спремна упутити се чак из Осијека, али одустала по сазнању да је Бањско Поље било блокирано док је терен претраживала Жандармерија”, преноси локални портал Бор инфо.

Јучерашње саопштење врха полиције и признање двојице радника ЈКП "Водовод" о убиству Данке Илић, донио је огромну тугу широм нашег континента. У Бор стижу поруке саучешћа из цијелог региона и људи који живе у дијаспори.

Портал преноси неколико од много њих.

▪”Саучешће свима ожалошћенима, неизљечива бол нас раздире због овог неописивог злочина који се догодио. И сами смо родитељи једне трогодишње дјевојчице и ово нам је претешко. Из Хрватске смо, живимо у Њемачкој и могу вам рећи да ссви, али сви у дијаспори суосјећају са обитељи мале Данке".
Зоран Вргец, Осијек - Етлинген

"Јадни људи, породици саучешће. Колико патње и боли. Боже дај им снаге, мали анђеле почивај у миру. Вјеровао и надао сам се цијело вријеме да ће је наћи живу. То дијете није никоме ништа криво, много боли ово".
Стјепан Ковачић, Сплит

"Пораз за цијело човјечанство, мали анђеле Данка, душо драга желим да ти Бог подари најљепше мјесто. Овај свијет је покварен и окрутан"

(Бор Инфо)