Вучић: Вечерас на састанку доносимо важне одлуке :: Semberija INFO ::

 

Вучић: Вечерас на састанку доносимо важне одлуке


Фото - Танјуг / АП
Извор: Независне новине

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће вечерас на састанку са лидерима странака владајуће коалиције бити донијете важне одлуке у вези са организовањем локалних избора, функционисањем Народне скупштине Србије и будуће извршне власти, како би се што прије завршили сви изборни циклуси.

“И оно што вас занима, вечерас ћемо доносити одлуке. Саслушали смо све, доћи ће Дејан Ђурђевић и сви остали који се најбоље разумију у легислативу и да видимо како и шта око свих избора. Да ту причу завршимо, да народ више не замарамо глупостима, него да можемо да се посветимо послу”, рекао је Вучић новинарима у Памбуковици.

Састанак ће се одржати у 18 сати на Андрићевом венцу у Београду, најављено је из Предсједништва Србије.

“Предстоји нам тешко време због геополитичке ситуације, у исто време ми морамо да гурамо снажно. Никада снажније и јаче и зато је важно да што прије формирамо све органе, да завршимо све изборне циклусе и да почнемо, да се у потпуности посветимо проблемима људи и да их ријешимо”, нагласио је Вучић.

На састанак ће, како се очекује, доћи лидери коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић и Драган Марковић Палма, затим први човјек СДПС Расим Љајић, Милан Кркобабић из ПУПС-а, као и предсједник "Здраве Србије" Милан Стаматовић и доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.