Кардиолози из Требиња у посјети бијељинској болници :: Semberija INFO ::

 

Кардиолози из Требиња у посјети бијељинској болници



Кардиолози из требињске болнице, др Александар Радановић, начелник Одјељења за инернистичке гране и др Дарко Паовица боравили били су данас у радној посјети Болници у Бијељини, у оквиру које је организован краћи обилазак наше установе. Посјета је била усмјерена на упознавање са архитектонским рјешењима и унутрашњом организацијом одјељења и служби.



“Посјета бијељинској болници је била веома корисна у циљу позитивних идејних рјешења која бисмо могли примјенити у нову зграду болнице у Требињу. Одушевљени смо организационом структуром и хигијенским условима који су присутни у Болници у Бијељини одакле носимо пријатне утиске”, рекао је др Радановић.

“Болнице у Бијељини и Требињу имају веома добру сарадњу на обострано задовољство. Увијек ћемо бити на услузи колегама из других болница када је размјена идеја у питању, јер једино заједничким напорима можемо постићи жељене резултате”, рекао је директор бијељинске болнице проф. др Златко Максимовић.

Током посјете, гости из Требиња највише су били заинтересовани за организацију рада на Одјељењу за интернистичке гране и ангио сале, као и плановима рада нове сале за електрофизиологију на којој су радови у току.