ПОЧЕЛА ПРВА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА У БИХ - ДАЈАНА 2019 - ДАНИ ЈАВНИХ НАБАВКИ 2019 - МЕЂУ ПРИЈАТЕЉИМА КОНФЕРЕНЦИЈЕ СУ СЕМБЕРСКЕ НОВИНЕ И ПОРТАЛ СЕМБЕРИЈА ИНФО :: Semberija INFO ::

 

ПОЧЕЛА ПРВА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА У БИХ - ДАЈАНА 2019 - ДАНИ ЈАВНИХ НАБАВКИ 2019 - МЕЂУ ПРИЈАТЕЉИМА КОНФЕРЕНЦИЈЕ СУ СЕМБЕРСКЕ НОВИНЕ И ПОРТАЛ СЕМБЕРИЈА ИНФО


Прва стручна конференција о јавним набавкама у Босни и Херцеговини, ДАЈАНА 2019, почела је данас у сарајевском хотелу Хилс (Hills). Агенција Европа комуникације из Бањалуке организатор је ове конференције, са великим бројем учесника из цијеле БиХ, која се одржава 11. и 12. новембра 2019. године.



- Закон о јавним набавкама у БиХ примјењујемо свакодневно, међутим још увијек се јављају разне двојбе о његовој исправној примјени. Довољна је мала грешка, за коју нисмо ни мислили да ја важна, па да пропадне поступак јавне набавке на којем смо радили мјесецима или да изгубимо, као добављач, уговор који нам пуно значи. Конференција има за циљ да окупи релевантне личности из БиХ како би размотрили значајна питања из ове области и како би учесници могли да размијене различита сазнања, искуства и информације, али и успоставе директне пословне контакте, поручују из Агенције Европа комуникације.

Међу пријатељима ове конфереције су и наше Семберске новине те портал Семберија инфо.