Рекордна посјета црногорском Празнику мимозе, хотели пуни :: Semberija INFO ::

 

Рекордна посјета црногорском Празнику мимозе, хотели пуни


Извор: Независне новине

Првог дана традиционалне манифестације Празник мимозе оборен је рекорд када је ријеч о посјети, након што је та манифестација дуж херцегновске ривијере окупила више од 35.000 гостију из градова Црне Горе и региона.

Предсједник општине Херцег Нови Стеван Катић рекао је да је велики број гостију дошао из побратимских, као и из градова из Црне Горе и региона, као и да су на манифестацији били присутни и представници дипломатског кора.

“Велики је број гостију из наших градова пријатеља и побратима, градова из Црне Горе и региона, ту су и амбасадори и представници дипломатског кора из различитих држава...То све потврђује да се сви они врло радо одазову нашем позиву и заиста су пуни позитивних утисака како и на који начин се ове године Празник организовао”, казао је Катић.

"Ако се по јутру дан познаје, према овоме што се десило у Херцег Новом за 55. Празник мимозе, можемо очекивати рекордну туристичку сезону”, рекао је Катић.

Он је навео да су сви хотели у Херцег Новом пуни, као и да је добра попуњеност хотела у сусједним градовима.

"Празник мимозе је најзначајнија манифестација овог типа, јер доводи велики број туриста у Херцег Нови и Црну Гору", додао је Катић, преноси Тањуг.