Нови детаљи стравичног убиства у Тузли: Полицајац тврди да је тек у полицији схватио шта је урадио :: Semberija INFO ::

 

Нови детаљи стравичног убиства у Тузли: Полицајац тврди да је тек у полицији схватио шта је урадио


Foto: tuzlalive/Internet
Елвису Ћустендилу, осумњиченом за убиство Амре Кахримановић поступајући тужилац Кантоналног тужилаштва ТК предложио је одређивање једномјесечног притвора.

Ћустендил је осумњичен да је у Амра Кахримановић из службеног пиштоља Управе полиције МУП-а ТК гдје је био запослен у оперативном центру, на подмукао начин испалио један хитац у леђа оштећене, а након тога је, док је жртва лежала на поду, испалио још петнаест хитаца у различите дијелове тијела и усмртио је.

Његов адвокат Бакир Хећимовић, рекао је за портал "Аваза" да се Ћустендил на испитивању бранио ћутањем.

Но, како је њему пренио током разговора, уопште није имао мотив да убије Амру, коју је познавао, као и њену цијелу породицу и да не зна шта је урадио.

“Он мени тврди да је био у растројству, да се посљедњих дана није осјећао добро. Када говоримо о мотиву, он не наводи било какав мотив. Човјек каже да се уопште не сјећа испаљеног првог метка. Каже да је био у локалу, али да се не сјећа испаљена првог метка и шта се заиста десило. Тек је полицијској управи, када је прошао сву процедуру и када му је речено да је ухапшен, тек схватио шта је урадио”, рекао је Хећимовић.

(Аваз)