Синиша Мали: Надам се да ће надлежни органи пронаћи особу која стоји иза претњи Вучићу :: Semberija INFO ::

 

Синиша Мали: Надам се да ће надлежни органи пронаћи особу која стоји иза претњи Вучићу


Фото - Танјуг
Извор: Танјуг / Политика

Министар финансија Синиша Мали изразио је наду да ће надлежни органи пронаћи особу која стоји иза претњи председнику Србије Александру Вучићу које су данас освануле на друштвеним мрежама.

Мали је на конференцији за новинаре, на молбу да прокометарише претње упућене Вучићу, рекао да постоје људи који "једноставно мрзе Србију и који сваки успех сматрају својим неуспехом".

 "Највећа препрека њима за остварење њихових циљева управо је Александар Вучић, особа која води нашу земљу, особа која на крају крајева бори се за све ово о чему говорим. Без њега, без лидера као што је он, не бисмо имали ни мир и стабилност за коју се боримо, не бисмо имали ни овакав напредак, не бисмо имали начин на који бисмо нашој деци оставили нешто боље", навео је Мали.

Он је додао да би волео да такве ствари престану да се догађају и да сви буду јединствени када су у питању пројекти и подухвати који једноставно мењамо Србију.

"Нема везе ово са политиком, нема везе ово са странкама, нема ово на крају крајева везе ни са ким од нас појединачно, има везе са свим грађанима Србије. Ако то можемо једанпут у историји да уредимо, ја бих био најсрећнији, најпоноснији. Надам се да ћемо успети", навео је Мали, преноси Танјуг.