Хаос на београдском аеродрому: Ванредна провјера, касне летови! :: Semberija INFO ::

 

Хаос на београдском аеродрому: Ванредна провјера, касне летови!


Foto: Аеродром Београд
Извор: Глас Српске

​БЕОГРАД - Због грешке у обавезном току кретања путника на аеродромском терминалу, Министарство унутрашњих послова Србије врши ванредну безбједносну контролу зграде.

То ће довести до потенцијалног кашњења летова у вечерњем и јутарњим таласима, али за сада нема отказаних летова, речено је у прес служби аеродрома, преноси Б92.нет.

На друштвеним мрежама појавили су се видео снимци са аеродрома, на којима се могу видети огромне гужве на аеродрому услед одложених летова.

Аеродром "Никола Тесла" издао је саопштење на друштвеној мрежи Инстаграм.

"Због грешке у обавезном току кретања путника на аеродромском терминалу, Министарство унутрашњих послова врши ванредну безбедносну контролу зграде што ће довести до потенцијалног кашњења летова у вечерњем и јутарњим таласима.

Све аеродрoмске службе су у контакту са осталим учесницима у авио саобраћају и предузимају све што је неопходно да се саобраћај у што краћем року нормализује.

Захваљујемо се путницима на разумевању и саветујемо да прате ред летења на бег.аеро".

У саопштењу Ер Србије наводи се и да службе ове компаније предузимају све што је у њиховој моћи да се саобраћај одвија са што мање одступања у односу на планирани ред летења.

"Ер Србија жали због евентуалних непријатности и захваљује путницима на разумевању. За путнике на летовима чије је време полетања померено за више од два часа, српска национална авио-компанија обезбедиће послужење, а све оне који су изгубили своје конекције компанија преусмерава на алтернативне летове."