Не заборавимо нашу дjецу током Божица! :: Semberija INFO ::

 

Не заборавимо нашу дjецу током Божица!


Божићни празници су за већину нас, време најлепших сећања из детињства, али тужна истина је да многа деце немају привилегију таквих тренутака. За њих, Божић није само дан за поклоне, већ још један тежак дан који треба преживети.

Не заборавите, сиромаштво не нестаје Божићном чаролијом за време празника. Шта више, оно тада још теже пада. Нарочито дечици са посебним потребама, у сиротиштима, а поготово деци у енклавама на Косову и Метохији.

Ова деца често немају довољно хране, одеће за топле зимске дане, па чак ни основне ствари попут кревета или крова над главом који би им пружили осећај сигурности. Током целе године, срећемо ове малишане и трудимо се да им пружимо подршку, помажемо им да превазиђу сиромаштво и донесемо осмех и радост у њихове животе.

Већ седму годину за редом, стављање ових малишана и њихових породица на прво место постало је наша мисија. Сада, више него икад, рачунамо на вашу несебичну помоћ. Поклони које донирате биће уручени деци и породицама преко њихових школа, вртића, болница и сиротишта, где год да живе српска деца.

Молимо вас придружите нам се у овој Божићној мисији тако што ћете донирати поклон, два или онолико колико можете. Ваша подршка чини разлику у животима ових малишана, пружајући им топлину и радост током празничне сезоне. Хвала вам што делите љубав и правите разлику у њиховим животима.

Credit Card: https://www.28jun.org/donate

PayPal: https://www.paypal.me/28jun

SMS: Pošalji 1 na 1733


Dinarski račun:
325-9500700198614-30
OTP Banka
Dodati šifru plaćanja 288 ili 287

Instagram Fundraiser: https://www.instagram.com/p/C003ViwuyJ5/

Facebook Fundraiser: https://www.facebook.com/donate/900462908332263/