Европска унија - Јавни позив у оквиру пројекта „Подршка Европске уније локалним партнерствима за запошљавање Фаза II“ :: Semberija INFO ::

 

Европска унија - Јавни позив у оквиру пројекта „Подршка Европске уније локалним партнерствима за запошљавање Фаза II“


Подсјећамо вас да је објављен Јавни позив у оквиру пројекта „Подршка Европске уније локалним партнерствима за запошљавање Фаза II“ који финансира Европска унија.  

Циљ Позива је да осигура креирање и спровођење програма активирања и интеграције незапослених особа у локална тржишта рада од стране локалних партнерстава за запошљавање, у заједницама гдје ова партнерства нису до сада успостављена.

Прихватљиви апликанти дужни су да поднесу пријаву као партнерство које мора да буде састављено од најмање пет субјеката из сљедећих категорија:
- јединица локалне самоуправе;
- Завод за запошљавање;
- образовна установа (установе формалног образовања укључујући школе за техничко и стручно образовање и оспособљавање, универзитете те установе за образовање одраслих);
- невладина или непрофитна организација (укључујући, удружења која се баве заштитом права наведених крајњих корисника, организације послодаваца, синдикати, привредне коморе, занатска удружења, развојне агенције);
- предузећа.
 
Укупан буџет Позива износи 1,07 милиона америчких долара, док је износ бесповратних средстава по пројекту од 150.000 до 180.000 америчких долара.

Рок за достављање пријава је 18. децембар 2023. године.

Више информација на:

Молимо Вас да јасно и детаљно проучите смјернице и услове Јавног позива, јер је то једини валидни извор информација. Одсјек за ЛЕР и ЕИ само просљеђује информације, али није одговоран за измјене које донатор може да направи.


Одсјек за локални економски развој и европске интеграције
Градска управа Града Бијељина