Да ли је Србима забрањено да на стратиштима у ФБиХ одају помен српским жртвама (ВИДЕО) :: Semberija INFO ::

 

Да ли је Србима забрањено да на стратиштима у ФБиХ одају помен српским жртвама (ВИДЕО)


Срамно и скандалозно понашање сарајевског тајкуна, познатијег као Фикро Бос забиљежено је у Гаравицама код Бихаћа, мјесту гдје се данас обиљежавају 82 године од усташког злочина у којем је страдало 15.000 Срба.
 
Он се појавио рано јутрос у Гаравицама, гдје је уживо путем Фејсбук налога, преносио долазак предсједника Републике Српске Милорада Додика и званичника на обиљежавање 82 године од усташког злочина над Србима.


 
Током служења парастоса, уносио се свештенику у лице те стајао испред споменика подигнутог настрадалим Србима, тако исмијавајући исте. У тренутку када се предсједник Републике Српске обраћао присутнима, Фикро је почео да узвикује.

На све то, реаговао је и сам Милорад Додик.

- Многи покушавају да нас спријече да се овдје окупимо. Као што смета једном међу нама који управо снима све да би тамо оргијали по нашим мртвима на његовом профилу. То се не дешава у Српској, тога нема када је Сребреница - казао је Додик.

 

Током лајва на Фејсбук профилу Фикре Боса, услиједила су коментари у којима Бошњаци позивају на убиство предсједника Српске.

(РТРС)