Дакић са сарадницима у контроли радова на асфалтирању централне градске улице у Kотор Варошу :: Semberija INFO ::

 

Дакић са сарадницима у контроли радова на асфалтирању централне градске улице у Kотор Варошу


Директор Јавног предузећа ”Путеви Републике Српске” Милан Дакић потврдио је да је на магистралном путу М1–108 (Бањалука – Теслић) приведена крају друга фаза радова на санацији асфалтног застора са санацијом шахтова на дионици у градском подручју Kотор Вароша.



Дакић је са сарадницима данас био у контроли радова на асфалирању централне градске улице у Kотор Варошу.

Он је најавио и изградњи треће траке у Улици Стефана Немање, са прикључком на магистрални пут, као и изградњу кружног тока.

”Све процедуре везане за реконструкцију магистралног пута, који пролази кроз градско подручје Kотор Вароша, завршене су у рекордном року, јер нам је жеља да овај град и његови становници имају квалитетну саобраћајницу”, рекао је Дакић.



Он је додао да се не може дозволити да главна саобраћајница у Kотор Варошу буде у оваквом стању и да ће се овај проблем приоритетно рјешавати.
 

”Од министра саобраћаја и веза Републике Српске Недељка Чубриловића добили смо задатак да тај посао у Kотор Варошу ургентно завршимо”, рекао је Дакић.



Дакић је подржао рјешавање проблема путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, наводећи да општина Kотор Варош у континуитету има значајну подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске, те да ће и у наредном периоду бити настављено инфраструктурно улагање на територији ове општине и реконструкција путних праваца.

Извођач радова је предузеће „Kозара Путеви“ д.о.о. Бањалука, а инвеститор је Ј.П. „Путеви РС“.