СУНЧИЦИ ИВАНКОВИЋ ПОТРЕБНА НАША ПОМОЋ :: Semberija INFO ::

 

СУНЧИЦИ ИВАНКОВИЋ ПОТРЕБНА НАША ПОМОЋ


Сунчица, која је рођена 29. јануара 2012. године, дијете је са сметњама у развоју, а
доживјела је тешку перинаталну асфиксију.
 
Од трећег дана живота, када је мајка примијетила да беба слабије доји и отежано дише, почеле су да се нижу, једна за другом, тешке дијагнозе које ометају  дјететов нормалан развој.
 Сунчицина мама Милица, без обзира на све тешкоће, ниједног тренутка није губила наду да ће  се адекватним лијечењем побољшати здравствено стање њена дјевојчице.
 
Самохрана је мајка, живи сама са Сунчицом, а дуже од годину дана је незапослена.Исцрпила је све своје финансијске могућности, па јој је наша помоћ неопходна.
 
-Нисам успјела скупити потребна средства Сунчици за операцију која је требала бити у септембру. Сљедећи термин је почетком новембра, а ја нема могућности да сама обезбиједим неопходна средства. Сунчица има низ дијагноза које јој ометају нормалан развој и школовање и све своје наде сам положила у ово лијечење, да ће постати бар колико толико самостална и да ће моћи функционисати без моје сталне помоћи.
 
Сунчица је дијете рођено послије термина, имала је излив крви на мозак, што је оставило последице на вид, на психомоторни развој, поремећен јој је рад штитне жлијезде и има епилепсију.
 
Операције које је до сада имала  дале су добре резултате, дале су јој шансу да хода, да види мало да се сналази у простору, што само вјежбама нисмо могли постићи.
 
Зато поново молим за  помоћ. Многи су и до сада помагали, њих молим да ми не замјере што се поново обраћам, јер не смијем сада одустати, каже Сунчицина мама.
 
Они који желе помоћи малој Сунчици у лијечењу помоћ могу уплатити на жиро рачун број 5620998135146636 на име Милица Иванковић Ниб Банка или за све додатне информације контактирати на број телефона 066 786 447.