Лишен слободе због продаје опојне дроге лицима са подручја Бијељине :: Semberija INFO ::

 

Лишен слободе због продаје опојне дроге лицима са подручја Бијељине



 Полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге Полицијске управе Бијељина лишили су слободе лице М.К. због почињених кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога. Наиме,осумњичени је на подручју града Бијељине продавао опојне дроге кокаин, сканк и марихуану. Сходно томе, на основу наредбе Основног суда у Бијељини под надзором надлежног тужилаштва полицијски службеници  извршили су претресање стана и других просторија које користи М.К. из Бијељине.

Приликом претресања пронађени су и привремено одузети предмети који се доводе у везу са кривичним дјелима из области злоупотребе опојних дрога, пиштољ са припадајућим оквиром, као и одређена количина пушчане и пиштољске муниције.

О наведеном обавјештен је надлежни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се према лицу предузму мјере и радње у складу са Законом, и да се против истог достави Извјештај о почињеним кривичним дјелима ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, ,,Омогућавање уживања опојних дрога“ и ,,Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.
 
 
                                                                                              ПОРТПАРОЛ
 
                                                                                      Александра Марић