Лежаљка на познатој плажи у Црној Гори чак 200 евра :: Semberija INFO ::

 

Лежаљка на познатој плажи у Црној Гори чак 200 евра


Хотелски ризорт Аман Свети Стефан од петка је поново отворен.

Виле на острву у петак су биле под кључем, док је од хотелских капацитета у функцији вила Милочер, за чије је госте резервисана Краљичина плажа, јавља Телевизија Вијести.

На Краљеву плажу могу и други посјетиоци, али ако лежаљке плате 200 евра.

Када је ријеч о самом острву Свети Стефан, оно је одраније отворено за туристичке обиласке, али није било пуно посјетилаца јер туристи углавном нијесу информисани о турама, преноси портал Вијести.

Светим Стефаном се поново може шетати. Ипак, капија је током дана углавном била под катанцем, а да би се отворила, неопходно је да платите 25 еура.

Како је најављено из Амана, до краја љетње сезоне, по тој цијени посјетиоци, уз водича, имаће прилику да изаберу један од шест термина за шетњу острвом, док је за дјецу до 12 година улаз бесплатан.

Гостима Амана од петка је омогућен боравак у вили Милочер, а Краљичина плажа резервисана је само за њих.

За разлику од Краљичине плаже, гдје могу боравити само гости ризорта, на Краљеву плажу могу да дођу и други гости, али ако су вољни да лежаљке плате 200 еура.

Што се тиче туристичких обилазака острва, из Амана су казали да ће зими улазница бити десет евра, док ће ван сезоне туре бити бесплатне за све образовне институције са територије Црне Горе.

(Глас Српске)