ПРВА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА У БИХ - ДАЈАНА 2019 :: Semberija INFO ::

 

ПРВА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА У БИХ - ДАЈАНА 2019


ПРВА СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА У БИХ - "ДАЈАНА 2019" одржаће се 11. и 12. новембра 2019. године у хотелу Хилс (Hills) у Сарајеву. Семберија инфо даје вам основне информације о овој Конференцији.
 
Закон о јавним набавкама у БиХ примјењујемо свакодневно, међутим, још увијек се јављају разне недоумице о његовој исправној примјени. Довољна је мала грешка, за коју нисмо ни мислили да ја важна, па да пропадне поступак јавне набавке на којем смо радили мјесецима или да изгубимо, као добављач, уговор који нам пуно значи.
 
За све уговорне органе и добављаче организовали смо конференцију на којој ће предавачи пролазити кроз најчешће проблеме с којима се свакодневно сусрећемо, као и специфичне ситуације на које треба обратити пажњу.
Конференција има за циљ да окупи релевантне личности из БиХ како би размотрили значајна питања из ове области и како би учесници могли да размијене различита сазнања, искуства и информације, али и успоставе директне пословне контакте.
 
Ова конференција жели подстакнути размјену идеја и мишљења те пружити практичне препоруке за унапређење система јавних набавки БиХ. Предавања првог дана конференције ће бити одвојена за уговорне органе и понуђаче
како би свако могао изабрати њему интересантна предавања. Други дан конференције ће бити обрађене теме које су од интереса за све учеснике конференције.
 
Током конференције биће простора за дискусију и питања с циљем да се упознате с проблемима који се јављају у пракси. На конференцији се очекује значајан број предавача из цијеле БиХ и из Агенције за ЈН.
До сада познати предавачи су:
- Ђенан Салчин, директор Агенције за јавне набавке БиХ
- Белма Шећибовић - Шеф групе за нормативно-правне послове АЈН
- Амир Рахмановић - Шеф одјељења за јавне набавке у градској управи Тузла
- Драгана Ковачевић - Начелника Одјељења за стамбено-комуналне послове општине Лакташи
- Ивана Гргић - Виши стручни сарадник у Ресору за управљање инвестицијама Министарства финансија РС
- Миралем Ковачевић - Виши стручни сарадник за јавне набавке у Влади Брчко дистрикта БиХ
- Кемал Мухамедовић - Експерт за електронске јавне набавке и развој пословних информационих система у АЈН и администратор портала е-набавке
 
Конференција је намијењана рачуновођама, ревизорима, члановима комисија за јавне набавке, руководиоцима у приватним и државним предузећима, власницима предузећа, самосталним подузетницима, правницима и свима оним који се у раду сусрећу и поступају по Закону о јавним набавкама БиХ.
 
На једном мјесту добићете све детаљне информације везане уз измјене и новости у овој области.
Позивамо Вас да присуствујете овом највећем догађају ове године из области јавних набавки. Знање Вам доноси уштеду у пословању.
 
Конференција се одвија у хотелу "Хилс" (Hills) са пет звјездица, на Илиџи у Сарајеву.
За све учеснике је обезбјеђен ручак оба дана конференције и пиће у паузама.
 
Све информације везане за ПРВУ СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА У БИХ - под називом "ДАЈАНА 2019" можете добити на телефоне 066/240-000 и 66/299-999 и наћи на званичном сајту конференције www.dajana2019.com
 
Уколико сте заинтересовани да присуствујете овом догађају молимо Вас да свој долазак потврдите на адресу: [email protected] или на телефон 066/240-000.

ПОЗИВНО ПИСМО: