Додик: Подржимо Вучића у борби за Косово и Метохију, напади на њега му само дижу популарност :: Semberija INFO ::

 

Додик: Подржимо Вучића у борби за Косово и Метохију, напади на њега му само дижу популарност


БАЊА ЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик подржао је данас предсједника Србије Александра Вучића у његовој борби за опстанак српског народа на Косову и Метохији и рекао да ће они који га нападају, на тај начин само подићи његову популарност и подршку коју ужива међу народом у Србији и Републици Српској и додатно их окупити и ујединити око заједничких идеја.


"У овом тренутку веома важном за Србију и Србе, поготово на Косову и Метохији, веома је важно да се окупимо око наших главних преговарача и да у том погледу апсолутно дамо подршку председнику Александру Вучићу, за кога сам потпуно сигуран да се искрено бори за КиМ, као што сам сигуран и за Републику Српску и могу то да посвједочим", рекао је Додик.

Оцијенио је да ће напади на Вучића додатно ујединити људе у борби за опстанак српског народа на КиМ и Републици Српској и окупити око свих заједничких идеја.

"Они који нападају могу само да подигну популарност Вучићу међу нашим народом и ако им је то циљ онда то и постижу. А када видим ко га и напада и са које стране то долази, знам да ће борба за Србе с његове стране бити још већа и зато има нашу неподијељену подршку. Моју личну и цијеле Републике Српске", закључио је Додик.


Танјуг / Глас Српске