ПРЕСС КОНФЕРЕНЦИЈА А.Д.”ГРАД” НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕСС КОНФЕРЕНЦИЈА А.Д.”ГРАД” НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ


Трећег дана сајма у Новом Саду А.Д. “Град” Бијељина организовао је пресс конференцију на којој су поред директора Ратомира Драганића говорили и предсједник Организационог одбора ИНТЕРАГРО др. Зоран Малетић, те предсједник Привредне коморе Војводине г-дин Бошко Вучуревић. У свом обраћању директор Драганић изразио је захвалност организатору новосадског сајма и Привредној комори Војводине на подршци коју пружају А.Д.”Град”-у у организацији сајмова. Напоменуо је да ова пресс конференција уједно означава и почетак промоције и свих предсајамских активности за овогодишњи XXI Медјународни сајам пољопривреде “ИНТЕРАГРО 2023”.



Привредна комора Војводине је присутна сваке године на сајму ИНТЕРАГРО и апсолутно подржава развој ове сајамске манифестације не само кроз конкретно одржавање те манифестације, већ и дугогодишњу привредну сарадњу са Републиком Српском, истакао је предсједник Вучуревић.

Пресс конференцији претходио је радни састанак између руководства А.Д.”Град” Бијељина и Привредне коморе Војводине.

По завршетку пресс конференције директор А.Д.”Град” Бијељина уручио је захвалницу и плакету г-дину Бошку Вучуревићу у знак захвалности за дугогодишњу сарадњу и несебичну подршку у развоју сајма Интерагро.



Одржан је радни састанак и са Агроекономским дипломатом у Амбасади Републике Чешке у Београду г-дином Владимиром Вањом, а који је надлежан за унапређење трговинско-економске сарадње у области пољопривреде за подручје Републике Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Сјеверне Македоније, као и са Аташеом за пољопривреду у Амбасади Холандије у Србији г-дином Коен Ван Гиннекеном. Оба састанка одржана су у циљу представљања и промоције сајма Интерагро и евентуалног учешћа ових земаља на овогодишњем Међународном сајму пољопривреде “Интерагро 2023”.


АД "Град" Бијељина