ЦИВИТАС УСАинБиХ - Смотра побједника 2023 :: Semberija INFO ::

 

ЦИВИТАС УСАинБиХ - Смотра побједника 2023


Промоција школских, побједничких тимова „Пројект грађанин/Ја грађанин“ практичне наставе: 350 ученика из цијеле Босне и Херцеговине, у Парламентарној скупштини БиХ, представља своја рјешења различитих проблема јавне политике која се, како кажу ученици, требају усвојити и проводити на локалоној и вишим нивоима власти

Ревијална смотра ЦИВИТАС школског програма грађанског образовања – образовања за демократију и људска права „Пројект грађанин/Ја грађанин“ одржаће се у Великој сали – Сали заступничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине данас, у четвртак, 18. маја, са почетком у 13 часова.

-У програму Смотре промовишемо 36 школских тимова и више од 320 ученика - побједника „Пројект грађанин/Ја грађанин“ школских такмичења одржаних у свих 10 кантона Федерације Босне и Херцеговине, 7 регија Републичког педагошког завода Републике Српске и у Брчко дистрикту БиХ. Побједнички тимови ће бити представљени у категорији основних и категорији средњих школа’’, наведено је из Образовни центра за демократију и људска права ЦИВИТАС.