У Будви ухапшена три лица због дроге :: Semberija INFO ::

 

У Будви ухапшена три лица због дроге


Три особе из Будве ухапшене су данас у оквиру акције кодног назива "Маслина", усмјерене на откривање и сузбијање уличне продаје наркотика, а сумња се да је одузета дрога била намијењена уличној дистрибуцији, те да новац потиче од те нелегалне активности.

Полиција је у претресима одузела око 54 грама кокаина, око 5,2 килограма марихуане и око 130 грама амфетамина, четири возила, два мотоцикла, пет мобилних телефона, један таблет, два паметна сата, седам вага за прецизно мјерење, уређај за бројање новчаница и око 7,5 хиљада евра и 300 долара, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

- Ухапшени су С.Ц. /31/, П.А. /27/ и Л.А. /28/ због сумње да су извршили кривично дјело неовлаштена производња, држање и стављање у промет опојних дрога - наводи се у саопштењу.

Акцију су реализовали службеници Одјељења безбједности Будва и Посебне јединице полиције, у сарадњи са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици.

У саопштењу се додаје да је полиција у претходном периоду против Л.А. већ поднијела кривичну пријаву због истог кривичног дјела, када је код њега у возилу пронађено око 700 грама марихуане, мањи износ новца, таблете екстазија, вага за прецизно мјерење, мобилни телефон и готово хиљаду евра.

​(РТРС)