Вучић о изборима у Црној Гори: Не падам у еуфорију, видјели смо како је било са Кривокапићем :: Semberija INFO ::

 

Вучић о изборима у Црној Гори: Не падам у еуфорију, видјели смо како је било са Кривокапићем


Фото - БЕТА

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да "не пада у еуфорију" због резултата избора за предсједника Црне Горе на којима је лидер покрета Европа сад Јаков Милатовић побиједио дугогодишњег предсједника Црне Горе, Мила Ђукановића.

Вучић је оцијенио да су се политике које воде Ђукановић и власт у Београду "скоро у свему разликовале" и да би било добро за обје државе да билатерални односи буду бољи.

"Не падам у еуфорију, како то Срби неријетко раде. Видјели смо како је то изгледало са (Здравком) Кривокапићем, видјећемо како ће бити са Милатовићем", казао је Вучић у укључењу за телевизију Пинк.

Упитан за оцјене да Ђукановићев пораз наговјештава да ће и сам изгубити власт, Вучић је рекао да не мора да "пада са власти" већ да ће сам да се склони.

"Пустите Вучића, много је горе што Србија мора да буде та која ће нон стоп бити оптуживана иако низашта није крива. Не постоји у Сарајеву важна личност која није подржала Ђукановића, нико није рекао да је то радила и Приштина и готово све земље Балкана. Србија се, с друге стране, није мијешала у изборни процес у Црној Гори већ се понашала одговорно и коректно", казао је Вучић.


​БЕТА / БХРТ