Званичници Српске честитали Дан полиције :: Semberija INFO ::

 

Званичници Српске честитали Дан полиције


БАЊАЛУКА- Званичници Републике Српске честитали су министру унутрашњих послова Синиши Карану, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима МУП-а Републике Српске 4. април - Дан полиције Републике Српске.


Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је у честитки да је полиција Републике Српске показала небројено пута до сада да је увијек уз свој народ, обављајући најтеже послове и чинећи то достојанствено и да је с тога задатак и обавеза институција Републике Српске да и даље улажу у њу континуираним развојем и унапређењем њених капацитета.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић навео је да су Српска и њени представници поносни на модерну, професионалну и одговорну полицију која је чврст гарант заштите Устава и спровођења закона и једна од најпрофесионалнијих и најбољих полицијских институција у региону.

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је у честитки да се Полиција Републике Српске, као извршна институција, оперативни и истражни орган Министарства унутрашњих послова, сврстала у ред најбољих и најорганизованијих полицијских агенција у региону.


Глас Српске