Коалиција “Покренимо Бијељину” у Патковачи: ”Желимо економски опоравак нашег града, а не да Семберија настави да тоне” :: Semberija INFO ::

 

Коалиција “Покренимо Бијељину” у Патковачи: ”Желимо економски опоравак нашег града, а не да Семберија настави да тоне”


У препуној сали Дома културе у Патковачи, вечерас је одржана трибина Коалиције “Покренимо Бијељину”.
Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Милан Дакић, навео је да постоји хиљаду разлога због којих грађани Бијељине 19. марта треба да гласају за опозив градоначелника.



- Желимо да кажемо грађанима колико је Бијељина у претходне двије године стала и како је сваког дана је све теже. Желимо објаснити нашим грађанима да постоји хиљаду разлога зашто Бијељина стагнира и зашто 19. марта треба да изађемо, гласамо за опозив и да коначно покренемо Бијељину. Надамо се великом одзиву и промјенама 19. марта, поручио је Дакић.



- Ово није окупљање против Љубише Петровића, него окупљање за напредак Бијељине. Желимо економски опоравак нашег града, а не да Семберија настави да тоне и буде поприште раздора, мржње и сукоба, изјавио је вечерас на трибини Народне коалиције „Покренимо Бијељину“ у Патковачи лидер Републичке странке Српске Славенко Ристић.

Недељко Ћорић из СНСД-а  рекао је да међу великим бројем посјетилаца трибине Народне коалиције „Покренимо Бијељину, види и оне који су раније подржавали Љубишу Петровића.



- Очигледно је да и они желе да искажу незадовољство вођењем града. Народна коалиција окупила је тим озбиљних људи који имају одговоре на сва питања која муче грађане и након опозива ћемо приступити њиховом рјешавању. Желимо да живимо у граду без подјела и да будемо јединствени око кључних ствари. Политичке разлике могу да постоје, али оне не смију да доводе до конфликата. Окупљање, ширења позитивне енергије и добре атмосфере, оно је што ћемо наставити да радимо и након 19. Марта, рекао је Ћорић. 


Семберија инфо - С. Николић