На трећем међународном Сајму туризма у Бањалуци награђени најбољи :: Semberija INFO ::

 

На трећем међународном Сајму туризма у Бањалуци награђени најбољи


БАЊАЛУКА - Трећи међународни сајам туризма y Бањалуци, на којем је учествовало више до 110 излагача и 450 учесника, те њихове штандове посјетило је више хиљада људи, испунио је сва очекивања а јуче су награђени најбољи излагачи у различитим категоријама у туризму.

Потврдила је то за “Глас Српске“ Бранка Бранковић из организационог одбора сајма, те да су презадовољни како су протекла прва два сајамска града.

Признање за допринос очувању и заштите природе – Национални парк „Уна“, Признање за допринос развоју бањског туризма – Здравствено-туристички центар „Бања Врућица“, Признање за допринос развоју манифестационог туризма – Туристичка организације Херцег Нови; Признање за квалитет пословања у хотелијерству – Сава Хотелс & Ресортс – хотелска групација; Признање за туристичку агенцију године – „КонТики Травел“ д.о.о. Бања Лука; Признање за допринос развоју туристичког производа – Туристичка организација регије Западна Србија; Посебно признање за лидера на тржишту некретнина – New Life Turkey; Признање за допринос у организацији сајма – ГРАД ПАРТНЕР – Општина Никшић; Признање за најбољу инвестицију у области туризма – Олимпијски центар „Јахорина“ Пале.


Глас Српске