Вођа никшићког клана убијен у кафићу на пумпи: Убице знале сваки корак Ранка Ескобара :: Semberija INFO ::

 

Вођа никшићког клана убијен у кафићу на пумпи: Убице знале сваки корак Ранка Ескобара


БЕОГРАД - Ранко Радошевић (54) који је данас убијен на бензинској пумпи у Рушњу, наводно је један од вођа никшићког клана и познат је истражним органима од раније по надимку Ранко Ескобар, те је довођен у везу са кланом Вељка Беливука и Марка Миљковића, пише Блиц.

Према оперативним информацијама, убијени се бавио шверцом кокаина и сканка, а био је наводно и члан бежанијског клана Горана Мијатовића који је убијен 2006. године у Београду.

Након хапшења групе Вељка Беливука и Марка Миљковића у њиховом возном парку пронађен је аутомобил BMW који се водио на име Радошевића, те се сумња да је он своје возило дао на коришћење вођама озлоглашеног клана.

- Осим BMW-a, Миљковић је у својој кући имао и саобраћајну дозволу на име Радошевића, као и полису осигурања за тај аутомобил - открио је раније извор за београдске медије.

Подсјетимо, данас око 11 сати двојица маскираних нападача убила су Радошевића у кафићу на бензијској пумпи у Рушњу. Сумња се да су убице Радошевића знале његов сваки корак, пратиле га, с обзиром на то да је убијен у кафићу на пумпи у којем је свакодневно у исто вријеме пио кафу.

Након злочина, на Петловом брду је пронађен и запаљен аутомобил који се доводи у везу са злочином.

У Београду је тренутно на снази акција “Вихор 3”, а полиција трага за нападачима.


Глас Српске