Посланик СПС за време Скупштине о КиМ гледа порниће :: Semberija INFO ::

 

Посланик СПС за време Скупштине о КиМ гледа порниће


Расправа, увреде, кошкање, па и туча - све смо то видели на заседању Скупштине Србије о Косову и Метохији. Међутим, нису сви били у том "свађалачком расположењу", што се посебно односи на посланика Социјалистичке партије Србије Звонимира Стевића, који је у Парламенту имао "паметнијег посла".

Наиме, видео снимак Стевића за скупштинске расправе освануо је на друштвеним мрежама и врло брзо је постао виралан, а коментари су се низали. Разлог? Па, посланик социјалиста је једноставно време проведено у Парламенту искористио да, веровали или не, гледа порно филмове.

Наравно, реакције на овај видео снимак биле су бројне, од шаљивих, па до оних озбиљних, а многи су се коментаришући поменуту ситуацију питали: "Да ли је могуће?". Дакле, Звонимир Стевић се није много обазирао на расправу око Косова и Метохије, која се развукла на два дана и током које смо видели свашта - свађе, увреде, међусобна оптуживања, тучу...

Остаје да се види шта ће му после свега рећи партијске колеге и лидер социјалиста Ивица Дачић, али и да ли ће реакције уопште бити.


​Директно