Бабаљ: Искрена подршка Александру Вучићу :: Semberija INFO ::

 

Бабаљ: Искрена подршка Александру Вучићу


Искрена подршка предсједнику Србије Александру Вучићу у тешким тренуцима у којима се Србија тренутно налази. Интерес српске заједнице на Косову и Метохији јесте нормалан живот, мир и стабилност у јужној српској покрајини. Имамо потпуно повјерење у предсједника Вучића да ће бити у стању изборити се са свим изазовима који су данас пред Србијом, истакао је Дарко Бабаљ, члан Предсједништва Српске демократске странке.
 
„Република Српска и те како разумије ситуацију пред којом се данас налази Србија. Изазови и међународни притисак пред којим се налази Србија су најтежи у последњих 15 година и потребно је да се окупи сва српска интелигенција и снага око предсједника Србије да бисмо дали одговоре на националне изазове који нису од јуче већ са којима се Србија суочава још од деведесетих година“, поручио је Бабаљ.
 
Он је казао да интерес српске заједнице на Косову и Метохији треба да нам буде свима мисао у овим тешким данима и изразио сигурност да су интереси нашег народа на КиМ и међународно достојанство Републике Србије орјентир према којем ће Србија одредити своје потезе.
 
„Српска слога нам је данас потребнија него икада“,  поручио је Бабаљ.