ПОЛИЦИЈА О ХАПШЕЊУ МИХАЈЛОВИЋА: Није било непрофесионалног поступања :: Semberija INFO ::

 

ПОЛИЦИЈА О ХАПШЕЊУ МИХАЈЛОВИЋА: Није било непрофесионалног поступања


БИЈЕЉИНА - Полицијска управа Бијељина реаговала је данас на наводе Светозара Михајловића у медијима да су полицијски службеници непрофесионално поступали према њему, истичући да је закон исти према свим грађанима и да се према свима исто примјењује.

Припадници полиције су 15. августа у 14.00 часова, приликом редовне контроле возила у Мајевичкој улици у Бијељини, зауставили и контролисали аутомобил "шкода" којим је управљао Михајловић и уочено је да не користи сигурносни појас. 

У саопштењу полиције се наводи да је приликом уручења прекршајног налога Михајловић одбио да га прими, затворио је прозор и самовољно стартовао аутомобил, при чему је повријеђен полицајац. 

Патрола полиције кренула је за возилом и зауставила га у Улици Светог Саве гдје је Михајловић лишен слободе због непоступања по наређењу овлаштених службених лица. 

Из Полицијске управе Бијељина наводе да су, приликом лишавања слободе, Михајловићу саопштени разлози и предочена права лица лишеног слободе, те да је он одбио сваки вид сарадње са полицијским службеницима. 

Михајловић је задржан у службеним просторијама Полицијске управе Бијељина око један час, након чега је пуштен. 

"Напомињемо да полиција поступа по законима и прописима, а уколико су грађани незадовољни радом полиције своје незадовољство могу исказати усменим или писменим путем Инспекторату за унутрашњу контролу", наводи се у саопштењу.

СРНА/Инфо Бијељина