ВОДЕ СРПСКЕ: Јавни позив заинтересованим понуђачима за радове одржавања ријечних корита :: Semberija INFO ::

 

ВОДЕ СРПСКЕ: Јавни позив заинтересованим понуђачима за радове одржавања ријечних корита


Јавна установа „Воде Српске“ расписала је јавни позив за достављање понуда за одржавање ријечних корита, дислокацију и вађење материјала из водотока на територији Републике Српске за 16 локалитета на ријекама: Ћехотина, Лим, Велика Усора, Врбања, Уна, Сана, Мљечаница, Дрина и Врбас.

Овај јавни позив доступан је на званичној интернет страници Јавне установе „Воде Српске“ www.voders.org. Увидом у овај документ, сви заинтересовани могу се упознати са условима јавног позива.

​Рок за достављање понуда је до 27. јануара 2023. године до 10:00 часова, а понуде се отварају истог дана у 12:00 часова.

Позивају се овлаштени представници понуђача да присуствују јавном отварању понуда које ће обавити надлежна комисија за оцјену понуда у просторијама Јавне установе „Воде Српске“ (Милоша Обилића 51, Бијељина), у наведеном термину.

Понуде пристигле послије наведеног крајњег рока за достављање понуда неће се разматрати, већ ће се неотворене вратити понуђачу.

Заинтересовани понуђачи могу од Јавне установе „Воде Српске“ тражити додатне информације или појашњења у вези са овим јавним позивом и припремом понуде, на начин како је наведено у јавном позиву.
 
 
ЈАВНА УСТАНОВА "ВОДЕ СРПСКЕ" Бијељина