Пуне руке посла за Граничну полицију, ухапсила девет особа :: Semberija INFO ::

 

Пуне руке посла за Граничну полицију, ухапсила девет особа


САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су претходних дана девет лица која су потраживали правосудни органи.

Како је саопштено је из ове полицијске агенције у Орашје је јуче ухапшен Х.С. (35) јер је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Високом због крађе.

"Лице је контролисано на изласку из БиХ на граничном прелазу Шамац и у току дана биће предато надлежном органу", наводе из Граничне полиције.

На аеродрому Тузла на лету за Берлин јуче је ухапшен С.С. (61), јер је га потражује Основни суд у Добоју због крађе. Ова особа је предата службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

Из ове полицијске агенције наводе да је при изласку из БиХ у сриједу на прелазу Орашје ухапшен С.И. (57), јер је за њим тешањска полицијска расписала потрагу због тешке крађе, те је предато тамошњој полицији.

"На граничном прелазу Шамац у уторак лишено је слободе О.С. (32) након што је установљено да га потражује Основни суд у Бијељини због тешке крађе и предат је Окружном центру Судске полиције у том граду", наводе из Граничне полиције БиХ.

У Зворнику у уторак је ухапшена Н.Б. (59) јер је потражује зворнички Основни суд ради издржавања казне затвора.

"Она је контролисана на изласку из БиХ на прелазу Шепак и предата службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина", додају из поменути безбједоносне агенције и додају да је на лету из Мелмеа на тузланском аеродрому 1. јануара ухапшен Х.П. (29) јер га потражује Опшински суд у Градачцу због тешке крађе.

"На граничном прелазу Градишка ухапшена је држављанка Словеније Л.Н. (35) за којом је Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци расписало потрагу због кривичног дјела угрожавања јавног саобраћаја. Она је  те предата припадницима Полицијске станице Прњавор", додају из Граничен полиције БиХ.

Наводе да је на граничном прелазу Брод при уласку у БиХ ухапшен Х.А. (23) и Х.В. (28) јер је провјерама утврђено да је полиција у Бијељини је за њима расписала потрагу због разбојништва, те су предата службеницима те управе. 


Независне новине