Држављанин БиХ признао да је чекићем убио бившу партнерку :: Semberija INFO ::

 

Држављанин БиХ признао да је чекићем убио бившу партнерку


Foto: Ilustracija
Суђење држављанину БиХ (50), који се теретИ за убиство бивше партнерке, почело је његовим признањем за дјело које му се ставља на терет.

Наиме, у окружном суду Ландсхут тужилац је прочитао оптужницу, након чега је адвокат оптуженог изјавио да је његов клијент признао кривично дјело које му се ставља на терет, те да преузима сву одговорност и жели да се суочи са кривицом. Он је још изјавио да је, колико се сјећа, партнерку напао чекићем, задавши јој три ударца.

Како стоји у оптужници, 50-годишњи држављанин БиХ је убио своју партнерку на спавању, у њеној кући у Гангкофену, 9.јула, ове године. Како се даље наводи, 46-годишња жртва је већ била раскинула везу средином јуна, али он је и даље живио код ње. Наводно, прије напада су се посвађали.

“Тек када сам је ударио, схватио сам шта сам урадио”, рекао је оптужени.

Оптужени је додао да је она инсистирала да се он исели из куће, те да му је тада “пукао филм”. Није се могао тачно сјетити свих појединости те вечери, али зна да је узео чекић из гараже и ударио је три пута. Када је схватио шта је урадио, каже да је почео да се тресе те да му је чекић сам испао из руку.

Након тога, према сопственом признању, попио је чај, истуширао се, нахранио мачку и поново отишао до собе да се увјери да је заиста мртва. Признао је, такође, да је те вечери био под дејством алкохола.

(Независне)