Припадници Граничне полиције БиХ у акцији благданског даривања :: Semberija INFO ::

 

Припадници Граничне полиције БиХ у акцији благданског даривања


Припадници Граничне полиције БиХ (ГП БиХ), уз низ оперативних акција које континуирано реализирају с циљем сузбијања прекограничног криминалитета, не запостављају ни акције хуманитарног карактера.

Поводом надолазећих благдана припадници Граничне полиције БиХ у уторак су припремили и дијелили дарове особама с посебним потребама, обољелима од рака и онима којима је то најпотребније, саопштено је из ГП БиХ.

Истичу како је стотине пакетића с основним животним потрепштинама, слаткишима и играчкама подијељено приликом посјета Удружењу "Срце за дјецу" Сарајево, Самостану "Египат" у Сарајеву, Војној болници у Сарајеву, Удружењу "Оплемени срце" Источно Сарајево, Мајчином селу у Међугорју, Дому за дјецу ометену у тјелесном или психичком развоју "Марија наша Нада", Удружењу за особе с инвалидитетом "Кутак среће" Широки Бријег те Удрузи фра Младен Хркаћ.

Најављено је како ће у сриједу, 28. децембра посјетити и Дом особа с инвалидитетом у Вишеграду.  

"Племенитом акцијом, припадници Граничне полиције су измамили осмијех и радост онима којима је то најпотребније те још једанпут показали велико срце и хуманост на дјелу. Ово је једна у низу хуманитарних акција Граничне полиције БиХ, а свакако ће се овакве активности, сукладно могућностима, наставити и у будућности", наводи се у саопштењу.


​Фена / БХРТ