Младој медицинској сестри без посла потребна помоћ за лијечење: Са само 26 година одстрањена јој је жучна кеса :: Semberija INFO ::

 

Младој медицинској сестри без посла потребна помоћ за лијечење: Са само 26 година одстрањена јој је жучна кеса


Без посла је остала у марту прошле године, а у породици нико није запослен

Наташи Ћејић са само 26 година одстрањена је жучна кеса, али борба за здравље и даље траје и након ове операције потребна јој је помоћ добрих људи због даљих контрола и посебног режима исхране након операције.

Наташа је незапослена медицинска сестра из Бањалуке, а органска исхрана много кошта. Без посла је остала у марту прошле године, а у породици нико није запослен.

Проблем је и што за сљедеће контроле, ако дође до било какве компликације, нема новац. Новац је потребан и за даље консултације и контроле хирурга по потреби, али и за то нема.

– Једноставно без људи добре воље ја не могу наставити с лијечењем до краја, нити с посебном исхраном, каже Наташа и додаје да је бескрајно захвална свима који су јој помогли до сада у њеној борби за здравље.

Отац је РВИ, борац прве категорије, а мајка не ради. Мјесец дана након прекида радног односа почиње да добија на тежини, не знајући разлог. Обавља ендокринолошки преглед, дијагностикована јој је хиперинзулинемија, синдром ПЦОС.

Након тога дијагнозе се само нижу.

Лијечила се од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлица материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме, преноси Српскаинфо.

Сви који су у могућности, новац могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.